Pentru cei care nu stiu Aesop Rock (nu! nu ASAP ROCKY!) este un mare fan de cafea proaspat prajita.  Deci, va oferim si voua o cafea si un imbold puternic pentru un inceput de saptamana puternic:

Click pentru video

Click pentru video

Piesa este inclusa pe albumul lui Aesop din 2007: None Shall Pass. Beatul e facut de Blockhead, si te face sa te zbantui din toate incheieturile si se potriveste foarte tare cu flow-ul nebun al lui Aesop. Asa ca pune boabele la macinat, da drumu la espressor si bucura-te de o cafea!

Tocmai ce am dat peste inegalabilul Dj Undoo. Omu’ era super bucuros, deborda de energie. Undoo este DJ de prin ’98, desi a avusese primul sau contact cu multi ani in urma. Pentru el, “platanul” este un veritabil instrument muzical ce trebuie mentionat in aceleasi linii cu clapele sau chitara, de exemplu.

Incepe sa se implice serios in fenomenul Hip Hop infiintand Hades Records pe la inceputul anilor 2000 impreuna cu Butch, Koma si Kombat. Ca o mica paranteza, forumul Hades Records cred ca e unul din cele mai mari forumuri de la noi. La un moment dat in istorie, daca nu erai pe forumul asta, practic nu existai ca rapper, hip hopper.

Hai sa ne uitam putin la discografia lui Undoo:

2003 – Vicii terestre 2003 – EP Vol.1  2005 – Schimbari  2003 – DJ Undoo prezinta Lichidare De Stoc  2005 – EP Vol. 2
Ghismo, Zosteru & Dj Undoo Interventii Lirice K-Gula & DJ Undoo Various Interventii Lirice

 

2008 – Inima Tare 2008 – Mixtape-ul pierdut 2009 – Extended Techniques vol. 1 2009 – Night Window Shop Lifting 2011 – Ain’ t Fast Food Music
Dagga Dagga Turntable Science Shy Beatz DJ Undoo

dj Undoo

Cea mai noua colaborare a sa este cu Grasu XXL, Blanadeurs. Stiu, suna ciudat si nu e deloc in comfort zone-ul meu muzical, asta ca sa fiu dragut. Dar scratchurile sunt ce trebuie, cand si unde trebuie. Undoo nu pierde vremea, cand nu sustine concerte singur prin Bucuresti (ultima oara l-am vazut la petrecerea Krack la Question Mark), merge in concerte alaturi de brigada Okapi. Stiu ca e tot timpul plecat cu Guess Who sau prin tara cu Grasu XXL.

Cu toate astea, omu’ e fresh ca la 20 ani, iar totul este datorat stilului de viata sanatos. Ce inseamna asta? Inseamna ca nu mananca produse animale si isi bazeaza dieta pe niste sucuri naturale de detoxifiere. Sucurile astea sunt facute doar din fructe si legume si au un gust excelent. Pot spune asta din proprie experienta, am gustat din sucurile naturale de la Fresh & Happy, care este firma lui Undoo. A deschis-o in urma cu un an iar acum se ocupa exclusiv de livrari. Un pachet saptamanal costa in jur de 70 de RON si include 5 sucuri, unul pt fiecare zi a saptamanii. Ce e misto e ca ti le livreaza ei acasa sau chiar la birou, deci poti sa-ti incepi ziua foarte bine cu un suc in loc de cafea. Te pune pe picioare mai bine decat cofeina, si nu ramai decat cu efecte secundare benefice.

Intorcandu-ne la hip hop, iti las mai jos bucata mea preferata de la DJ Undoo, extrasa de pe albumul sau “This ain’t fast food music” si e in colaborare cu Gnom, de la ateliere de creatie. Scratch, wisdom, beats! Despre asta este vorba:
https://www.youtube.com/watch?v=hUye_luc7N4

Black Moon – Enta Da Stage [Full Album]

Posted: 19th October 2012 by gettinjiggywithit in Old School Albums, Old School, News

Cypress Hill – Black Sunday 1993 – Full Album

Posted: 18th October 2012 by gettinjiggywithit in Old School Albums, Old School, News

Heltah Skeltah – Nocturnal (Full Album) (1996)

Posted: 17th October 2012 by gettinjiggywithit in Old School Albums, Old School, News

Blahzay Blahzay – Blah Blah Blah [ FULL ALBUM ]

Posted: 16th October 2012 by gettinjiggywithit in Old School Albums, Old School, News