Archive for the ‘Recenzii Albume Româneşti’ Category

Inapoi in ’98

Posted: 10th septembrie 2011 by luchilliuconcarne in Recenzii Albume Româneşti
Tags: , ,

,,Vreau toata Romania sa strige g-yeah’’ pentru ca B.U.G. Mafia s-a intors cu un nou album intitulat ,,Inapoi in viitor” si in cinstea valorilor perene, principalele subiecte abordate si pe acest material sunt

 Pentru cei care nu au aflat inca (reprezentanti ai segmentelor etnice minoritare, conationalii din zona rurala, clasa sedentara), pe 5 iunie 2011 a avut loc lansarea albumului HAARP CORD: ,,DRAGOSTE sau FRICA”

Pune-le sus yo! Gnom de la Raparta a revenit atat cu un senzational dublu album cat si cu un nou prefix anexat numelui sau de scena, menit parca sa ne asigure ca in afara naturii sale antropomorfe, da, Gnom este si om!

In antiteza cu porcii lui Deliric, pe albumul ,,Emite semnale”, Raku incearca sa ne faca sa descoperim delfinul din noi, o initiativa admirabila dupa parerea mea. Albumul vine ca o palma peste gura ,,haterilor” care considerau ca Raku incepuse sa cam mearga cu spatele.

Osciland ca tematica intre Dumnezeu si shaorma, Deliric 1, imbina cu dibacie divinul cu sexual-culinarul in anticipatul sau album de debut  ,,Inspectia Tehnica Periodica”.