Cel mai mare Festival de Cultură Urbană din România revine: STREET HEROES 3 Fueled by BURN

Ollie Gang Shop prezintă STREET HEROES Spring Break pe 4 și 5 mai 2012 în Parcul Tineretului

Street Heroes este festivalul autohton de cultură urbană, aflat la a treia ediție anul acesta. Disciplinele incluse sunt Role, Skateboarding, BMX și B-Boy, competițiile fiind completate de muzică atât pe timp de zi, cât și seara. Cel mai tare show de sport și urban lifestyle se petrece în Skatepark Tineretului, între 4 și 5 mai, urmat îndeaproape de un afterparty scăldat în bass!
Scena de muzică se împarte între cele două zile pentru a face loc vineri băieților de la Facem Records, iar sâmbătă celui mai Bass Turbat!
STREET HEROES Spring Break îi are așadar confirmați pe Doc, Deliric, Vlad Dobrescu, Aforic, Carbon, Nwanda, Cedry2k (4 mai) și pe Gojira, Unlocka, Sharky, MC Motion Monument (5 mai)

În ambele zile, accesul este liber până la orele 14. Vineri intrarea este 15 lei, sâmbătă 10 lei. Bilete atât pentru Street Heroes Spring Break, cât și pentru afterparty, se vor găsi la intrare, cât și în avans la Ollie Gang Shop.

Afterparty-ul oficial Street Heroes în parteneriat cu Drop Dread are loc pe 5 mai cu nimeni altcineva decât… Borgore, după 22:30! Intrarea la Turbohalle este liberă pentru cei care au brățară pe ambele zile – o inițiativă sprijinită de Puma și Burn. Also on the line-up: Inflex, Grid, Bong, Drop Dread.

Street Heroes Spring Break

 Mai multe detaliii AICI!

Urmăriţi-ne pentru mai multe evenimente hip hop