Pune-le sus yo! Gnom de la Raparta a revenit atat cu un senzational dublu album cat si cu un nou prefix anexat numelui sau de scena, menit parca sa ne asigure ca in afara naturii sale antropomorfe, da, Gnom este si om! Si ce mai om, veteranul omonimelor, stabileste un triplu record mondial (cel putin din cate cunosc eu) presarand pe 3 piese cate o duma la fiecare vers. Desi unele dintre acestea sunt atat de alambicate incat necesita ilustrare grafica pe ideea ,, hai sa-ti desenez, poate o sa ma intelegi mai bine”, ceea ce a si facut in clipul piesei ,,Azi”, rapper-ul ne arata ca daca ne punem materia cenusie la contributie, sesizam ca toate aceste dume se leaga, dand sens si mesaj pieselor respective, combatand pe aceasta cale si parerea aproape unanima ca locul sau ar fi mai degraba in sanatoriu decat pe scena. Si chiar daca acesta ar poseda o oarecare doza de nebunie, se stie ca geniile sunt cam ,,loco”, fapt subliniat si de Vexatu’ Vexx a.k.a. Vexx alias Giamite Galigan, cunoscut mai nou si ca Norzeatic,  pe piesa ,,Stop” (,,eu si Omu Gnom, cel mai loco team”), Vexx  fiind deasemenea un geniu lyric. Pe langa piesa cu acesta, pe CD-ul 2 mai exista colaborari cu nume grele cum ar fi Bean(Subcarpati, Blanoz, Suie Paparude etc.), Kazi Ploae(apropo de genii nebune) dar si new-commeri cu un talent remarcabil ca Vapor!

Ambele CD-uri, continand in total 35 de piese, costa doar 25 de lei(pe internet nu pot fi gasite) doua la pret de una(nu gasesti in piata zarzavagiu sa-ti ofere un targ mai bun ), iar parerea mea este ca daca intri in posesia a 25 de lei, dublul album marca Omu Gnom, merita toti banii, acest Nikolaus Lenau autohton ar trebui sustinut, cat mai e timp macar, caci presupun ca nu e usor sa iti asterni gandurile pe hartie cand culoarea buretelui de pe pereti se asorteaza cu cea a camasii de forta. 😀

Ca să intraţi în posesia albumelor: “Adresa pentru comenzi este : [email protected]…astept mailuri si dk esti din Bucuresti ne vom vedea personal…Pace!” zice Omu Gnom.

coperta omu gnom ai grija sa nu ai griji

sursa: siteOmuGnom

Urmăriţi-ne pentru mai multe recenzii albume hip-hop

  1. Maya says:

    Sunt 35 de piese. Pace.

  2. Maya says:

    Ah…si e fara apostrof.

  3. jan says:

    “pune-le sus, yo” ??? mwhahahahhahahahaha de rasul curcilor sunteti bai analfabeti wiggeri :))))) pune-le sus auzi tu hahahha vai steaua voastra de “vreti-sa-fiti”

  4. radwan says:

    sa-mi frec balauru de aia din ap. 44 :)):)):)) . jane esti prost rau!!! si nici n am nevoie argumente :))) MUIE HIP-HOP =))

    P.S muzica Dance continua sa domine !!!

    Regards,
    Radwan Ataalla

  5. balauru says:

    cel mai prost jan :))))

  6. mircea says:

    “dle jandarm pot sa va spun pe numele mic jan?”