Repari (3): Cymarshall Law

Posted: 5th octombrie 2011 by itsblu in Beat Makers, Download Albume, Repări, Stiri

In 2008, pe „Hip Hop In The Soul” Cymar Simmons aka Cymarshall Law, si-a expus declaratia misiunii sale in Hip Hop: „I’m doin this to represent the regular man, the regular woman -the-9-to-5 workers. My dudes in college. My dudes on the block. I’m doin this for anybody who ever tried to hold me back – that tried to hold YOU back. Know what I’m sayin’? This is the rawest, purest part of me- Hip Hop In The Soul… because there’s only one of us- Let’s go!” Trei ani mai tarziu, Cy si Mr Joeker(producatorul lui Cy) s-au intors cu partea a 2a: Hip Hop In The Soul 2- cu rime si mai constiente din partea lui Cymarshall peste biturile producatorului ungur.

Una din plangerile vis-a-vis de primul release al celor doi a fost accentul fortat asupra titlului/mesajului albumului. Intr-adevar, Cymarshall Law are „hip hop in the soul”, si intr-adevar sunt prea multe nereguli in lumea in care traim, dar rapperul „semi-conscious” parca se chinuia sa faca audienta sa inteleaga declaratiile sale. Pe HHITS 2, totul e clar. Continuarea prezinta un Cymarshall Law ajuns la maturitate lirica si un sound mai dinamic din partea lui Mr. Joeker.

Nascut in Luton, Anglia (langa Londra) dar crescut in Jersey, Law aduce un vibe „universal-feel-good-conscious rap” la masa hip-hop. Orice fel de rapper esti, fie ca asculti Doc sau Kazi, Dobrescu sau Butch, Puya sau Tataee, exista cel putin o piesa pe albumul asta pe care o sa te tavalesti si te va atrage sa asculti mai mult.

Cy este un povestitor de calitate intr-o era a hip-hop-ului plina de MC care repuiesc despre bani, cum vor sa faca bani sau cum au facut bani(muie lor). Faptul ca Cymarshall se evidentiaza se explica simplu, are un mesaj pe care vrea sa-l faca auzit lumii. Pe langa faptul ca este un follow-up solid al predecesorului din ’08, Hip Hop In The Soul 2 este hip hop pentru suflet. Combinatia dintre lirica lui Cy si productia extraordinara al lui Mr Joeker produce inca un album extraordinar si partea a 2a din ceea ce speram noi ca va fi o serie lunga de muzica buna. Asculta/Downlodeaza albumul!
Piesa mea preferata: How I feel!
HipHop!!

sursa:  Kevin Nottingham 

  1. […] Spray Rounds este extrasa de pe viitorul album Everlin Sound, mai precis Cymarshall Law si Skit Slam, intitulat Everending Story, ce va fi lansat pe data de 15 […]