Pentru cine nu stie, cu ceva timp in urma Royce Da 5’9″ a avut niste altercatii cu trupa de hip hop D12, acesta spunand ca sunt (si citez) „the worst fucking rap group ever„. D12, auzind declaratia s-au hotarat sa lanseze un mixtape la petrecerea de lansare a albumului lui 50Cent, pe care prima piesa era chiar interviul cu Royce in care isi exprima parerea despre ei. Piesa se intituleaza ‘Smackdown‘ si este un diss pe instrumentalul de la piesa lui 50, ‘Backdown‘. Cu toate acestea, Eminem nu se afla pe nici una din piesele de pe acel mixtape.

Dupa ce a auzit acest lucru, Royce a anuntat ca va raspunde de 3 ori mai dur si s-a tinut de cuvant. La nici cateva zile de la lansarea ‘Smackdown‘, Royce a dat drumul la 3 piese: ‘Malcolm X‘, ‘What We Do‘ in care aduce insulte celor de la D12 si ‘We Ridin‘ care este o piesa direct adresata lui Eminem. Era clar ca Royce castigase acest ‘beef‘, dar Proof, leaderul de la D12 in absenta lui Eminem, a incercat sa ii mai adreseze o piesa lui Royce pe un remix de la ‘Many Men‘ a lui 50Cent. Piesa lui Proof a fost o incercare esuata in a-i aduce insulte lui Royce, dar acesta nu a abandonat ideea si a mai lansat o ultima piesa impreuna cu D12 – ‘The Beef Is Over‘. Aceasta a fost ultima piesa de acest gen.

Dupa toate aceste evenimente, Proof si Royce au vorbit si au hotarat ca trebuie sa termine cu acest lucru o data pentru totdeauna. Acestia au hotarat sa se intalneasca singuri in Detroit. La intalnire s-au luat la bataie si au fost arestati amandoi pentru posesie de arma. Se spune ca cei 2 si-au rezolvat diferentele in acea noapte in celula sectiei de politie.

Revenind in prezent, Royce acorda un interviu la Karmaloop TV in care povesteste despre relatia lui cu Eminem.  El spune ca dupa moartea lui Proof, impacarea dintre el si Eminem era inevitabila, amandoi dandu-si seama ca ce-a fost in trecut trebuie sa ramana in trecut. Cei 2 lucreaza acum la un al doilea album intitulat ‘Slaughterhouse‘ care, dupa spusele lui Royce, este 80% gata. Primul lor album impreuna a fost un succes, vanzand aproximativ 500.000 de copii, iar piesa ‘Fast Lane‘ va aparea si pe soundtrack-ul de la jocul celor de la 2k Games – NBA 2k12.

Mai jos puteti urmari interviul cu Royce Da 5’9″:

Sursa: HipHopDX

Urmariti-ne pentru mai multe stiri din hip hop