Tyler, The Creator – Goblin

Posted: 1st decembrie 2011 by porcobosit in Recenzii Hip Hop

Tyler, The CreatorGoblin, 10 Mai

tyler the creator goblin album front cover

 

Tracklist:

1. „Goblin” 6:48
2. Yonkers 4:11
3. Radicals 7:18
4. She” (featuring Frank Ocean) 4:13
5. „Transylvania” (produced by Left Brain) 3:12
6. „Nightmare” 5:22
7. „Tron Cat” 4:15
8. „Her” 3:31
9. Sandwitches” (featuring Hodgy Beats) 4:51
10. „Fish / Boppin’ Bitch” 6:19
11. Analog” (featuring Hodgy Beats) 2:54
12. Bitch Suck Dick” (featuring Jasper Dolphin & Taco) 3:36
13. „Window” (featuring Domo Genesis, Frank Ocean, Hodgy Beats & Mike G) 8:00
14. „AU79” (instrumental) 3:40
15. „Golden”

Parerea fanilor: Ei bine, aici parerile sunt impartite, dupa succesul cu ‘Yonkers‘ majoritatea se asteptau la mai mult de la Goblin, dar multi au fost dezamagiti de sound-ul ciudat si diferit de tot ce aparuse pana acum, in schimb noul val de ‘indie hip hop-eri‘ asta ca sa nu-i numesc hipsteri au fost mai mult decat multumiti considerand acest album revolutionar. Este adevarat ca Tyler si-a si atras multi hateri din cauza atitudinii sale, dar acelasi lucru i-a adus si multi admiratori.

Parerea mea: Consider ca a fost un album reusit si diferit intr-un mod pozitiv. Piesa mea preferata este Sandwitches probabil si din cauza sound-ului mai ritmat decat restul pieselor lente in care Tyler de multe ori vorbeste mai mult decat sa cante si se justifica in fata fanilor pentru cele zise. Avand in vedere hype-ul ce s-a format in jurul acestui artist, poate nu s-a ridicat chiar la asteptarile mele, dar i-as acorda un 8/10 in special pentru productie care ii apartine in totalitate leader-ului OFWGKTA si care este exceptionala din punctul meu de vedere.

Am postat mai sus video-ul de la piesa She alaturi de Frank Ocean (mare artist) pentru a va face o parere despre sound-ul predominant pe Goblin, asta daca nu l-ati ascultat pana acum deja.

Albumul poate fi cumparat de pe Amazon