Game vs Jay Z – Partea 2

Posted: 11th august 2011 by porcobosit in Stiri
Tags: , , ,

Acum cateva zile vorbeam despre Game si diss-ul la adresa lui Jay Z si despre noul album al celui din urma impreuna cu Kanye West – ‘Watch the Throne‘. Iata ca nu a trecut multa vreme si Game a avut din nou ceva de comentat la adresa rapper-ului din New York cu privire la noul material scos de acesta.

Aflat la un post de radio (Hot 93.7) in emisiunea ‘Jenny Boom Boom‘, Game este pus sa dea o nota de la 1 la 10 albumului ‘Watch the Throne‘ . Acesta ii acorda nota 7, dar nu uita sa adauge ca 6 puncte ii sunt atribuite lui Kanye.

Game de asemenea glumeste pe seama albumului spunand ca materialul lui (The R.E.D Album) nu are nicio sansa in fata celor 2. „Nu o sa fie mai bun ca Watch the Throne„, a spus el. „Nu pot sa concurez, dar The R.E.D. Album este destul de decent. Va suna ca primul album al lui Lil’Zane”, declara pe un ton ironic artistul.

Game tine din nou sa precizeze ca nu are nimic personal cu Jay Z desi face o gluma pe seama lui, spunand ca Jay Z este steril si de aceea Beyonce nu este insarcinata.

Puteti urmari interviul acordat de The Game mai jos:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ekwmtFWk9bQ&w=560&h=349]

Surse: HipHopDX

Urmariti-ne pentru mai multe stiri din hip hop