DJ Vadim, care momentan este intr-un turneu mondial a postat de curand setul lui din Shanghai. Daca ai fost vreodata la vreun concert DJ Vadim stii ca omul se pricepe sa miste fiecare piciorus de reparas, fie el hater, underground sau ce mai vrei tu. Imi aduc aminte de o seara la Fabrica acum ceva vreme cand Vadim a rupt muia: toata lumea dansa toata lumea bea…toata lumea! in orice caz: DJ Vadim – Live in Shanghai (Septembrie ’11) – The Rainbow BlueBird Mix:

Cateva cuvinte de la Vadim:
“Acest show vine proaspat din Shanghai, China, unde am fost in turneu in aceasta saptamana. Ce loc! De necrezut – oricine are sansa trebuie sa mearga. Combinatia de vechi si nou, bogatie extrema si saracie, capitalism nestingherit si traditie se amesteca intr-o experienta pe care nu o vei uita niciodata.
In aceasta saptamana prestam Second Life … Puteti gasi mai multe detalii pe DJVadim.com – este Sambata noapte si este un gig caritabil pentru artistii afectati de focul PIAS (companie de distributie al carui spatiu de stocare a fost ars in “Riot-urile” din Londra) care a lovit in urma cu cateva saptamani si a distrus stocul a sute de artisti independenti si labeluri independente.

Dupa asta… am plecat in Mexic!

Urmatorul show va fi un featuring cu MR Critical, cel care a castigat competitia The Electric / Mixcloud…abia astept sa impartasesc mixul (e un banger!) cu voi toti. As vrea sa multumesc House of Billiam, Laid Back Radio si DC Shoes pentru suport.”
Mixul poate fi downlodat gratuit pe djvadim.com