Repari (2): Lyriciss

Posted: 30th septembrie 2011 by itsblu in Download Albume, Repări, Stiri, Underground
Tags: , , , ,

Nascut in Riggs Park (Washington D.C.) Lyriciss, pe numele sau real Robert Bailey, si-a dezvoltat deja mentalitatea omului de afaceri. Acesta se concentreaza pe cresterea si viitorul carierei sale, sub aripa Inner Loop Records. Zona din care vine („DMV”) abia incepe sa isi dezvolte o cultura locala, fruntasul acestora fiind Wale, dar si new-comerii Tabi Bonney, Phil Adé. Intrebat daca simte o competitie in cursa spre a semna un contract, Lyriciss raspunde: „Nici una. De ce?! In primul rand, stiu ce skill am cu lirica… eu o stiu, oamenii care aud muzica o stiu, si asta e tot ce conteaza. In al doilea rand, nu am decat dragoste pentru oricine din aceasta zona care incearca sa isi faca un nume si care nu are decat dragoste pentru muzica. Ii consider familia mea, din punctul meu de vedere nici nu exista competitie. Nici macar nu ma intereseaza sa intru in lumina reflectoarelor, atat timp cat mesajul meu este ascultat. Am ceva de zis, ceva care trebuie sa fie auzit. Iar atunci cand se va intampla asta, lumea va asculta!”

Acum nu stiu cat de sincer e baiatu asta, si cum o sa reactioneze cand/daca se trezeste cu niste zeci/sute de mii de dolari in poala. Oricum va fi, este un new-comer demn de urmarit.Poti asculta/downloda „The Practice”, al 4lea mixtape oficial pe care apar si Fashawn, K-Beta, Kingpen Slim, Muggsy Malone, RAtheMC, & Theo Martins.

Noul Single se numeste The Balance, si prefateaza albumul de debut cu acelasi nume. Instrumentalul este produs de Grussle. „Piesa descrie starea mentala pe care am avut-o atunci cand am scris albumul, reflectand la pozitia mea in aceasta cursa de soareci a hip-hop-ului, viata mea personala si cei din jurul meu care incearca sa isi rezolve problemele”. Videoclipul single-ului la inceputul articolului.