Hopsin Si Mintea Lui Bolnava

Posted: 10th August 2011 by porcobosit in Videos
Tags: , , ,

Marcus Hopson cunoscut ca Hopsin este un rapper/regizor/producator de hip hop din Los Angeles in vasta de 26 de ani. In ultimii ani Hopsin a devenit foarte popular pe youtube incepand sa posteze o serie de videoclipuri intitulate ‘Ill Mind Of Hopsin‘. Stilul lui este des comparat cu cel al lui Eminem de acum 10 ani, fiind descris ca nebun si deranjat psihic. De altfel, artistul a confirmat ca Eminem impreuna cu Michael Jackson sunt cele mai mari insipratii ale sale.

Textele lui aduc des insulte rapperilor mainstream cum ar fi Lil Wayne, Rick Ross, Soulja Boy etc.  Ultimul ‘Ill Mind Of Hopsin‘ (al 4lea) este un diss direct la adresa lui Tyler, The Creator, rapper-ul folosind chiar un pseudonim ironic fata de Tyler si anume Hopsin, The Destroyer. Acest lucru a fost mai mult sau mai putin o surpiza deoarece desi fanii se asteptau la asa ceva, artistul spusese recent intr-o discutie ca il apreciaza pe Tyler.

 

Pana acum, Hopsin are doua albume si un mixtape lansate urmand sa apara un nou material semnat de el in 2012. B.o.B si Tech N9ne au fost impresionati de stilul lui, invitand-ul fiecare pe albumul lor. Recent a fost confirmat faptul ca Hopsin va aparea si pe albumul lui R.A The Rugged Man ce se zvoneste ca va fi lansat anul acesta, insa nu a fost confirmata inca nici o data.

Desi si-a castigat faima in principal atacand alti artisti, nu putem lua in considerare faptul ca are si armele potrivite: flow-ul impecabil, textele intepatoare cu o urma de ironie, devenind chiar amuzante, o tehnica de necontestat si pe deasupra isi sustine toate acestea cu regizari proprii ale videoclipurilor, majoritatea pieselor lui avand un suport video.

Surse: Wikipedia

Urmariti-ne pentru mai multe stiri din hip hop. 

  1. gonzobooker says:

    Hopsin e confirmarea ca BOB e un repar atat de tare incat a inventat propriul lui stil. Si hopsin e tare combinatia dintre bob si Tech N9ne. Imi place si productia mult, nu-mi plac diss-urile gratuite, daca nu dissuia cred ca eram mai atent la mesaj si la el.