Kae

Posted: 9th aprilie 2012 by itsblu in Female MCs, Stiri
Tags: , , , , ,

Nu prea ma bucur atunci cand plec de pe facebook cu un click si ajung pe o pagina care ma face addicted instant. Totusi cu Pagina SoundCloud „Kae” a fost o placere sa inchid restul taburilor cateva ore si sa ma relaxez cu muzica. Am descoperit-o prin intermediul lui Elaquent (despre care urmeaza sa iti povestesc), producator/beatmaker care aduce o doza mare de soul in piesele sale.
KAE!

Kae are 25 de ani, este originara din Belgrade-Serbia. Locuieste de 5 ani in Italia, iar atunci cand s-a mutat a inceput sa se ocupe de muzica serios.

In ultimul timp posteaza piese pe pagina soundcloud. Blogul rappamelo a colectionat aceste piese si a pus la download „Yasmine Bey mixture”, lucru pe care artista nu intentiona sa il faca, dar a fost multumita de rezultat.

O treaba interesanta la piesele ei: le inregistreaza singura pe MacBook-ul personal, iar de mix si upload se ocupa tot ea. Astfel, procesul devine rapid si primeste feedback instant. („a lot of great feedback that I can use to work better on new songs”)

Pe langa contul ei de soundcloud Kae este prezenta pe albumul lui Elaquent(care se bucura de vinyl release) si lucreaza la primul ei EP despre care ne va spune mai multe in curand. Ceea ce a precizat acum este ca va avea beaturi si muzica originale. Acest lucru devine important deoarece Kae face selectia biturilor cu rigoarea unui rapper, si remodeleaza cu o nota originala piese old-school.
Te las sa te relaxezi cu niste soul, o poti urmari pe Kae pe Facebook.