Scopul acestei categorii, Recenzii Albume Hip Hop  este acela de a realiza o prezentare cât mai amplă (din punct de vedere cantitativ) a albumelor din afară, ce au apărut anul acesta. Pe unele probabil că le-aţi ascultat, peste altele poate că aţi trecut cu vederea, datorită faptului că nu au fost promovate sufcient pentru a vă atrage atenţia. Unele sunt extraordinare, altele mai puţin reuşite. Oricum am eliminat din start ideea de a include în prezentare crappy stuff such as: Lil Wayne, Rick Ross, Soulja Boy, Drake sau alte creaturi suspecte şi naşpa din lumea hip hop.

So here it goes:

Voi începe cu luna Ianuarie, iar primul album prezentat este cel al lui Talib Kweli, Gutter Rainbows, care a apărut pe data de 25.

talib kweli

Tracklist: 
1. After The Rain (produced by 88-Keys)
2. Gutter Rainbows (produced by M-Phazes)
3. So Low (produced by Shuko)
4. Cold Rain (produced by Ski Beatz)
5. Mr. International feat. Nigel Hall (produced by S1)
6. I’m On One (produced by KHRYSIS!)
7. Wait For You feat. Kendra Ross (produced by S1)
8. Ain’t Waiting feat. Outasight (produced by 6th sense)
9. Palookas feat. Sean Price (produced by Marco Polo)
10. Friends & Family (produced by E. Jones)
11. Tater Tot (produced by Nick Speed)
12. How You Love Me feat. Blaq Toven (produced by Blaq Toven)
13. Uh Oh feat. Jean Grae (produced by Oh No)
14. Self Savior feat. Chace Infinite (produced by Maurice Brown)

Părerea fanilor: Cu siguranţă nu este cel mai bun material al lui Kweli ,darrr nici cel mai prost… so we can call it ENJOYBLE! 🙂

Părerea mea: Un album destul de interesant, având în vedere multitudinea de producători cu care a lucrat. Deşi Kweli nu a fost niciodată în vârful topurilor, cred că are un skill de a se menţine vizibil şi de a nu-şi plictisii fanii prin capacitatea sa de a experimenta şi prin versurile inteligente.

Albumul poate fi comandat de pe Amazon