verbal threat dj premier Verbal Threat este o trupa de hip hop formata din 2 MC, si anume Kool Sphere din NYC si MC Reppond din California. Trupa a fost infiintata in anul 1992 si initial s-a numit ‘Kingdom of Ends‘. Acestia si-au schimbat numele dupa ce un al 3lea membru ‘Letron aka Leeway’ a parasit formatia, iar cei 2 ramasi s-au hotarat sa se apuce serios de treaba.

Artistii de pe cele doua coaste rivale au luat amploare dupa ce l-au cunoscut pe nimeni altul decat legenda rap-ului: DJ Premier. Acesta le-a produs piesa ‘Reality Check‘ in anul 2006, piesa la care au filmat si un videoclip. Succesul a fost garantat. Premier a fost de acord sa le mai produca piese pentru mult anticipatul album Verbal Threat – The Golden Era care fusese anuntat ca va iesi abia in anul 2009. Acest lucru nu s-a intamplat din pacate, albumul urmand sa iasa anul acesta, desi nu a fost anuntata nici o data oficiala.

Pe ‘The Golden Era’ sunt colabaorari in principal cu Premo, dar se mai gasesc si artisti ca Sadat X, Kool G Rap, Da Beatminerz (Black Moon), Mathematics, Bronze Nazareth (Wu Tang Clan) si DJ Babu (Dilated Peoples).

De-a lungul anilor, Verbal Threat au sustinut turnee si concerte alaturi de artisti si trupe precum: Guru (Gangstarr), Kool Keith, KRS One, Method Man, N.E.R.D.(The Neptunes), Jeru the Damaja, Dilated Peoples, Dwele, Slum Village etc.

Avand in vedere timpul care a fost investit in acest album eu unul ma astept sa fie ceva extraordinar. Sa speram ca rezultatul va fi pe masura asteptarii indelungate (de peste 5 ani).

Daca va iesi sau nu anul acesta, ramane de vazut, pana atunci va invit sa urmarim impreuna videoclipul piesei ‘Reality Check‘:

Sursa: verbalthreat, facebook

Urmariti-ne pentru mai multe stiri hip hop

  1. norbert spune:

    premier este taticul lor..

  2. porcobosit spune:

    beat-urile lui premier pot face cel mai slab rapper sa sune cel putin decent 😀