The Gooneez x The Fratelleez – Anonymous (Album)

Posted: 30th septembrie 2011 by porcobosit in Lansari Albume, Noutati, Stiri

the gooneez the fratelleez anonymousThe Gooneez este o trupa hip hop din sudul Californiei formata din 2 membri: Andre Abella si Frank Clark care sunt si veri. De curand, cei doi au lansat un album intitulat ‘Anonymous’ alaturi de The Fratelleez, o trupa de instrumentisti care combina mai multe genuri in repertoriul lor gen rap, rock, punk, lucru care le da un sound fresh celor doua trupe in colaborare.

Cei doi veri au inceput sa faca muzica prin 2003 ca un hobby sa treaca timpul, dar de-a lungul vremii trupa lor a luat amploare, ei urcand multe materiale pe internet. Abia in 2010, The Gooneez au lansat un mixtape numit ‘The Dazed & Confused Mixtape” sustinut de Cali Untouchables si DJ Warrior. Materialul a avut un succes viral, avand in total un numar de 37 de piese noi si aducandu-le celor doi peste 11000 de urmaritori pe twitter si milioane de view-uri pe myspace. Mai tarziu au mai lansat un album digital intitulat ‘Astoria‘ pe care se afla si single-ul alaturi de Mac Miller: ‘Weed N Rymin‘.

Ultimul album ‘Anonymous‘ poate fi downloadat gratuit aici de pe site-ul lor oficial. Cei doi pun la dispozitie pe site mai multe materiale gratuit. O piesa notabila la care asteptam si un videoclip este cea cu nimeni altul decat Kendrick Lamar, un alt artist ce se bucura de o ascensiune extraordinara, despre care v-am mai vorbit mai de mult. Puteti asculta ‘Too Strong‘ cu Kendrick mai jos:

Sursa: Facebookhttp://thegooneez.ning.com/

Urmariti-ne pentru mai multe stiri hip hop !