Quincy Jones III (QD III) a anuntat ca lucreaza la un nou documentar despre viata lui Tupac Shakur. Cunoscut pentru relatia lui apropiata fata de artistul ce a incetat din viata in trista zi de 13 Septembrie 1996, QD III ne dezvaluie planurile pentru noua sa creatie ce va aparea la TV in 6 parti. Quincy a mai realizat documentare despre viata rapper-ului (Beef: The Series – Tupac Shakur: Thug Angel), dar de aceasta data ne spune ca va analiza diferite aspecte ale vietii lui in fiecare din cele 6 episoade.

Este o adevarata binecuvantare, deoarece este pentru prima oara cand vom avea acces la familie, obiecte si informatii despre 2Pac pe care doar mama acestuia le are” a spus QD III. „Sunt o multime de lucruri diferite pe care artistul le-a lasat in urma lui cum ar fi notite, caiete si inregistrari audio, tot felul de lucruri ce ne vor oferi o noua perspectiva asupra vietii lui.”

Intr-unul din cele 6 episoade va fi prezentata si prietenia dintre 2Pac si Notorious BIG. „Stiti, sunt multe lucruri pe care oamenii nu le cunosc nici in ziua de azi despre prietenia dintre cei doi, lucruri de care 2Pac era in stare sa le faca pentru a indrepta relatia dintre ei. Asadar vom vedea o parte a artistului pe care oamenii nu au vazut-o prea des” declara Quincy. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul mamei lui Tupac, Afeni Shakur care va acorda amanunte in detaliu despre viata personala a fiului ei.

Nu a fost inca stabilita o data sau un post unde va fi televizat, dar cu siguranta vom auzi in curand si aceste detalii.

http://www.youtube.com/watch?v=o8Y9-JlSRXw&w=560&h=349

Sursa: WikipediaHipHopDXXXLMag

Urmariti-ne pentru mai multe stiri din hip hop