Chinese Man, colectiv francez hip-hop cu influențe funk, dub, reggae și jazz, a lansat de curând un nou clip ce are darul de a promova ultimul lor album, „Racing with the Sun„. Piesa aleasă pentru acest clip se numește „Get Up”  și reprezintă o colaborare cu Ex-I, Lush One și Plex Rock și este o producție proprie Chinese Man Records! Vizionare plăcută!

Dacă vă întrebaţi cine sunt şi de unde vin aceşti Chinese Man, răspunsul îl veţi găsi în Franţa undeva pe lângă Marseille. În anul 2004 producătorii de „bit”-uri SLY şi Leolebug au făcut echipă cu „Dj”-ii Ze Mateo şi High Ku, rezultatul fiind hip-hop legendar de calitate. „Get Up” este al doilea clip propus de albumul „Racing with the Sun, iar celălalt clip, ce este realizat pentru piesa „Miss Chang” în colaborare cu TaiwanMC şi Cyph4, vi-l propunem mai jos:

Chinese Man au devenit cunoscuţi mai ales datorită capodoperei „I’ve got that tune„, piesă ce a fost aleasă de BMW pentru o reclamă şi a devenit şi „soundtrack”-ul festivalului francez de film organizat în Hong-Kong!

 

sursa: facebook, lastfm

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri hip-hop