50 Cent – Black Magic

Posted: 25th august 2011 by porcobosit in Stiri
Tags: , , , ,

50 cent black magic albumCel de-al 5lea album al rapper-ului 50Cent urmeaza sa apara in Noiembrie 2011 si este ultimul album sub label-ul Interscope Records ne anunta artistul. Initial, Black Magic trebuia sa contina piese de diferite influente din mai multe genuri muzicale, cele mai notabile fiind dance si rock. Totusi 50 s-a razgandit si a pornit spre o noua directie cu LP-ul si anume spre un album hip hop mai traditional (doamne ajuta). El ne-a anuntat ca are deja trase 4 track-uri alaturi de Eminem, dar numai doua din ele au potential de single si le va folosi doar pe cele mai bune pentru album.

Acum o luna, piesa intitulata ‘I’m on it‘ produsa de The Cataracts, a scapat pe internet, fapt ce l-a suparat pe 50 care i-a acuzat pe cei de la Interscope Records pentru acest lucru. Artistul i-a amenintat pe cei de la label ca va anula albumul, ba mai mult, ca va da drumul si el la o piesa pe internet si anume cel de-al 3lea single (The Psycho) de pe albumul lui Dre – Detox. Pana la urma si-a retras acuzatiile si si-a cerut scuze fata de Dr. Dre, confirmand ca albumul va iesi in Noiembrie 2011.

Nu exista inca un tracklist, dar stim ca 50Cent are deja peste 40 de piese trase pentru acest LP, urmand sa aleaga pe cele mai bune dintre ele.

Pana la aparitia ‘Black Magic‘ va invit sa ascultam ‘I’m on it‘:

http://www.youtube.com/watch?v=w0JIJFrBpWg&w=560&h=345

Sursa: HipHopDX, Wikipedia

Urmăriţi-ne pentru mai multe ştiri hip-hop